Rólunk

Az osember-dieta.com egy evolúción alapuló diétás program, ami azt tűzte ki célul, hogy segítsen az érdeklődőknek elsajátítani egy olyan életmód szemléleti rendszert, amely elveiben pontosan igazodik az őskorban élt ember táplálkozásához.

A mezőgazdaság és állattenyésztés előtti időkben zömében olyan tápanyagok álltak csak rendelkezésre, melyekhez csak vadászat és gyűjtögetés árán lehetett hozzájutni. Ezen ételek emésztéséhez az emberi test tökéletesen megtanult alkalmazkodni az évezredek során.

Mára azonban olyan ételek is megjelentek a táplálkozási láncban, amelyek jelentősen hozzájárultak civilizációs betegségeinkhez, és sok esetben a kóros elhízáshoz.

Küldetésünk, hogy a táplálkozási kérdésekkel kapcsolatos káoszban neked is segítsünk könnyen eligazodni.

Az Ősember Diéta képzési rendszere megalkotása során felhasználtuk korábbi tapasztalatainkat, amelyeket más fogyókúrás rendszerek tanulmányozása során szereztünk.

Finom receptjeinkkel, praktikus bevásárló listáinkkal számodra is lehetővé tesszük, hogy könnyen el tudd kezdeni,
és be is tudd tartani a programot.

Csapatunk tagjai között találhatsz táplálkozási tanácsadót, sportolókat, fittnesz szakembert, informatikus, valamint ügyfélszolgálatos munkatársainkat.

Célunk, hogy helyreállítsuk az egészségedet, vitalitásodat és egyszer és mindenkorra megszabadítsunk a rád rakódott súlyfeleslegtől.