Kérdések és válaszokMi is pontosan ez a program?

A osember-dieta.com egy olyan fogyókúrás program, amiben megtanítjuk neked azokat az alapelveket, étkezési és mozgási irányvonalakat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a tested a lehető leggyorsabb időn belül egészséges állapotba kerüljön. Ez az állapot pedig ahhoz fog vezetni, hogy a tested ledobja magáról a súlyfölösleget és a felhalmozott zsírréteget. Internetes oktatófelületen fogsz hozzáférni az elméleti és gyakorlati tennivalókhoz, edzésprogramokhoz és receptekhez.

Mit fogok tanulni?

A legfontosabb cél, hogy megismerd hogyan követhess egészséges életmódot úgy, hogy ne járjon kellemetlenségekkel. Ezzel párhuzamosan elindítjuk a tested természetes zsírégető funkcióit, hogy az magától ledobja a fölösleges zsírréteget és a túlsúlyt.

Megtanuljon a legfontosabb alapelveket amelyeket ismerned kell a tested egészséges állapotának beállításához és a zsírégetés elindításához.

Bemutatunk otthon is egyszerűen végezhető edzésterveket, gyakorlatokat amelyeket bárki kényelmesen el tud végezni otthon, valamint rengeteg finomabbnál finomabb receptet mutatunk be amelyek azon kívül, hogy rendkívül ízletesek még egészségesek is és jó hatással vannak a fogyókúrádra.

Ha követed az útmutatásunkat a fogyás nem egy kellemetlen, sok lemondással és önfegyelemmel járó tortúra lesz, hanem tartós eredményt biztosító könnyed életforma.

Pozitív hatások:

-egészséges test
-kiváló emésztés
-tiszta, feszes bőr
-gyors és tartós fogyás
-növekedett energiaszint
-magas ellenállás betegségekkel szemben
-nagy munkabírás, rövid regenerálódási idő
-fiatalos, energikus megjelenés
-önbizalom és magabiztosság

Negatív hatások:

-nincs ismert negatív hatás

Mitől működik ez a program?

Attól, hogy nem csodamódszer. Nincs szükség különleges táplálékkiegészítőkre, a fogyás hatékonysága pontosan a test alapvető igényeinek kielégítése miatt következik be.

A módszer 100%-ban hatékony és mindenkinél működik. Kivételt képeznek azok az emberek, akik a gombnyomásra való fogyást várják. Abban az esetben nem lesz hatékony a program, ha nem tartják be az alapelveket, amelyek alkalmazása még egy kisiskolás számára sem megerőltető.

Hogyan kapom meg az anyagokat?

Az oktatási anyagokat, amelyet a tagok érhetnek csak el, egy zártkörű, védett, internetes felületre töltöm fel, ahova mindenki saját, egyedi felhasználónév – jelszó párossal tud belépni. Itt találhatóak az oktató anyagok írott, hang, videó és egyéb formátumban.

Ez azért jó, mert mindegy, hogy a világ melyik táján jársz, hozzáférsz az anyagokhoz biztonsággal.

Miért szükségesek a személyes adataim a jelentkezéshez?

Az oldalon ezek szerint azonosítunk és ide küldjük a számlát, a csekket és az értesítéseket. Semmi másra nem használjuk fel és soha semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik személynek.

Céges számlázási adatok

Kérünk, hogy ha cégnévre kérsz számlát azt a jelentkezési űrlapon jelezd és add meg céged számlázási adatait. Fontos, hogy ha cégnévre kérsz számlát, csak abban az esetben állítjuk ki, ha az utalás is a cég bankszámlájáról történt.

Mi történik miután jelentkeztem a képzésre?

Emailben felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a részletekről.
Ha a sárga postai csekkes fizetési módot választottad, akkor küldjük az általad megadott címre a csekket.
Az átutalás esetén pedig emailben elküldjük a befizetéshez szükséges adatokat.

Az áfás számlát a vásárlásodról a pénz beérkezése után állítjuk ki és elektronikus formában juttatjuk el hozzád.

Mik az elérhetőségek?

Ezeket a kapcsolat oldalon találod meg, de leírom itt is:

info (kukac) osember-dieta (pont) com

A cégadatok:
SAT-Invest Group Kft.
2724 Újlengyel
Határ út 12.
Adószám: 22909828-2-18
Cégjegyzékszám: 18-09-109755